avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O intrerupere de 2 zile in aceeasi luna afecteaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O intrerupere de 2 zile in aceeasi luna afecteaza indemnizatia de maternitate?

Am lucrat la o societate pana pe 06.09.2010,au fost platite imp din salar,apoi dosarul pentru indemnizatie nu de maternitate a fost pus pe 08.09.2010 nu stiu de cand au inceput plata de pe 6 sau 8.Intrebarea mea este o intrerupere de 2 zile in aceiasi luna afecteaza indemnizatia de maternitate?din ambele parti se retineau bani pentru impozit.ma poate ajuta cineva?Dupa mine ar fi trebuit ca plata sa fie facuta imediat dar nu ma lamureste nimeni,si ma ingrozeste pauza asta de 2 zile.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:34, 10 Ianuarie 2011
Daca puteti sa reformulati ca eu sincer nu am inteles nimic.Va rog sa faceti distinctia intre concediu de maternitate si concediu ingrijire copil deoarece acestea doua sunt des confundate si reprezinta doua lucruri total diferite.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil raluca_liliana_dumitru raluca_liliana_dumitru Buna ziua! Doresc sa stiu daca, si in ce conditii beneficiez de indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil nascut la interval de o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu despre indemnizatiile gravidelor elena94sorina elena94sorina Am 2 ani lucrați fara întrerupere si am avut o pauză de 6 luni si iarăsi ma m angajat la aceiași firma momentan am 5 luni se poate sa raman gravida sa iau ... (vezi toată discuția)
Plata concediu maternitate si indemnizatie crestere copil. Marina88 Marina88 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si trebuie sa nasc pe la mijlocul lunii iulie 2014. Am lucrat cu contract pe perioada determinata pana la 01.07. 2014 (am ... (vezi toată discuția)