avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

la societatile SRL in cazul in care ai de achitat o suma de bani iar bunul pe care ti s-a pus sechestru nu acopera intregul prejudiciu se pot lega cei de la executari silite si de restul bunurilor proprietate ale administratorului? ex aceelasi patron are 2 societati ambele SRL se pot lega de cealalta societate sau de locuinta, masina in cazul in care nu-si recupereaza prejudiciul? multumesc
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 20:23, 10 Ianuarie 2011
srl inseamna societate cu raspundere limitata care raspunde in limita acelei sume initiale de constituire nu-mi amintesc acum cum se numeste dar cu sig stiti la ce ma refer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contabila a prejudiciului unui furt?! nicusorilinca nicusorilinca In cursul acestui an in cadrul societatii noastre a avut loc un furt, pentru care am satbilit valoarea pagubei si ne-am constituit parte civila...dosarul este ... (vezi toată discuția)
Garantii, gestionare suma de bani Flavius1984 Flavius1984 Buna, Urmeaza sa inchei un contract de mangement (srl cu pers. fizica) cu o terta persoana, iar in cazul de fata una dintre sarcini este gestionarea unei ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu de la ... angajatul decedat george26 george26 Va prezint urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati. Un angajat in stare de ebrietate, sofer pe o autospeciala la o societate, s-a rasturnat, fapt ce a dus ... (vezi toată discuția)