avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... case nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

case nationalizate

AM SI EU O PROBLEMA CU NOUL PROPRIETAR CARE ESTE DE FAPT IN ISRAEL,EU NU II STIU ADRESA SI I-AM FACUT O NOTIFICARE AVOCATULUI ACESTUIA PENTRU A INCHEIA UN CONTRACT DE INCHIRIERE CUM PREVEDE LEGEA.CE POT SA FAC ALTCEVA PENRU A NU RAMANE DESCOPERIT.POATE PROFITA DE FAPTUL CA NU AM TRIMIS NOTIFICAREA DIRECT PROPRIETARULUI
Cel mai recent răspuns: dan1979b , utilizator 15:31, 22 Iulie 2008
Va rog nu mai scrieti cu majuscule!
Eu asteptam un altfel de raspuns.Mersi oricum si scuze pentru majuscule.
In vederea incheierii noului contract de inchiriere, proprietarul ii va notifica chiriasului sau fostului chirias, prin executorul judecatoresc, data si locul intalnirii. Notificarea va fi comunicata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Chiriasul sau fostul chirias este obligat ca comunice in scris proprietarului, cu confirmare de primire, cererea de a incheia un nou contract de inchiriere, in termen de cel mult 30 de zile de la primirea notificarii.

Legea prevede ca proprietarul trimite notificarea, iar chiriasul raspunsul.
Daca avocatul il reprezinta pe proprietar atunci ar trebui sa va raspunda.
Problema e ca avocatul spune ca nu are imputernicire de a incheia un contract de inchiriere,eu adresa proprietarului din Israel nu o cunosc iar cele 30 de zile trec.
Daca nu ma insel, proprietarul este cel interesat sa te notifice, ca in caz contrar se prevede in ordonanta 40/1999 ca se prelungesc de drept contractele de inchiriere. Astfel, daca nu te notifica, contractul tau se prelungeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract inchiriere anisssia anisssia buna ziua/buna seara Am reusit dupa 10 ani de procese sa recastig casa bunicii mele, cladire nationalizata. Cu tot cu chiriasii statului inauntru. Acestia nu ... (vezi toată discuția)
Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am un apartament in chirie cu contract inregistrat la directia fiscala care expira la data de 1 Februarie 2018 eu iam trimis notificarea cu o ... (vezi toată discuția)