Nu trebuie licente pentru agentie imobiliara, dar este posibil ca cei de la primarie sa va conditioneze eliberarea pavizului de functionare de existenta in personalul angajat a unei persoane care sa fi absolvit cursul de broker imobiliar. A
Nu trebuie licente pentru agentie imobiliara, dar este posibil ca cei de la primarie sa va conditioneze eliberarea pavizului de functionare de existenta in personalul angajat a unei persoane care sa fi absolvit cursul de broker imobiliar. Aceasta ar putea fi singura conditie. Cursul nu este scump (500ron) dureaza 2 luni si nu are conditii de participare.Il pot urma si absolventii de "8 clase".
galanton luminita a scris:
Nu trebuie licente pentru agentie imobiliara, dar este posibil ca cei de la primarie sa va conditioneze eliberarea pavizului de functionare de existenta in personalul angajat a unei persoane care sa fi absolvit cursul de broker imobiliar. Aceasta ar putea fi singura conditie. Cursul nu este scump (500ron) dureaza 2 luni si nu are conditii de participare.Il pot urma si absolventii de "8 clase".
Nu exista obligatia absolvirii nici unui curs de broker. Fiti pe pace, profesia asta nu este inca bine definita, astfel incat garantez ca puteti desfasura activitatea de agentie imobiliara doar avand obiectul de activitate agentie imobiliara.
Mai mult chiar, nici lege nu exista, inca, cu toate ca cele mai mari afaceri sunt imobiliare.
Nu accept alte idei pt ca stiu ce spun.
Scurt/2.
avoc71 a scris:
galanton luminita a scris:
Functionarul de la Primaria dvs sa citeasca legile si sa observa ca ORDONANTA guvernului in care se prevedea aceasta obligatie nu mai este demult in vigoare.In prezent este necesara o lege in adevaratul sens al cuvantului pt reglementarea cadrului in care agentiile imobiliare sa isi desfasoare activitatea.
Dcaa doriti informatii cu privire la ordonanta in cauza si legea care o respinge trimiteti mesaj privat si va transmit informatiile spre stiinta primariei dvs.
Nu exista obligatia absolvirii nici unui curs de broker. Fiti pe pace, profesia asta nu este inca bine definita, astfel incat garantez ca puteti desfasura activitatea de agentie imobiliara doar avand obiectul de activitate agentie imobiliara.
Mai mult chiar, nici lege nu exista, inca, cu toate ca cele mai mari afaceri sunt imobiliare.
Nu accept alte idei pt ca stiu ce spun.
Scurt/2.
Sunt convinsa ca stiti ce spune legea si nu intentionez sa va contrazic. Eu am facut cursul pentru ca m-a atentionat functionarul de la primarie care a venit in control. Mi-a lasat chiar scrisa atentionarea ca pana la sfarsitul primului an de functionare sa indeplinesc conditia de a avea un angajat care sa fi absolvit cursul. Dar noi traim in alta "tara".
~ final discuție ~