avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator

cum se poate desface contractul de munca al unui administrator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 11 Ianuarie 2011
avand in vedere contractul individual de munca al administratorului desfacerea contractului de munca se face numai dupa o cercetare administrativa serioasa,
Contractul individual de munca a fost incheiat si se desface in conditiile Codului muncii; daca CIM este pe durata determinata atunci la expirarea acestei CIM poate inceta de drept;
seara buna
Un c.i.m. inceteaza in conditiile prevazute de Codul Muncii , astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare cim in perioada determinata DiaD DiaD Daca societatea inchide punctul de lucru, pe baza hotararii AGA se poate lichida un CIM inainte sfarsitul perioadei stabilite la incheiere? Conform carui ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Bianca Radulescu Bianca Radulescu Am si eu o intrebare... Stiu ca in cazul unui contract nedeterminat nu se poate trece la unul determinat in baza unui act aditional, insa exista vreo lege ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca cata8 cata8 Un cim incheiat pe perioada determinata se poate incheia dupa 3 zile de absente nemotivate fara cercetare disciplinara? Multumesc! (vezi toată discuția)