Anul trecut am avut un accident.In urma accidentului o persoana a fost dusa la spital dar nu a fost retinuta si a primit 0 zile ingrijiri medicale.Carnetul meu de conducere a fost retinut de catre politie.Au trecut 7 luni si nu am primit nici o veste de la ei.Adevarul ca nici eu nu i-am deranjat fiind plecat in strainatate.Mentionez ca am parasit locul accidentului ,pentru ca cei din masina lovita de mine ,au inceput sa ma injure si chiar voiau sa ma loveasca.Este normal ca ,carnetul meu de conducere sa ramana atata timp la ei si sa nu-mi dea nici o solutie?Ce sa fac?
va multumesc foarte mult pentru lumina. si da - este cam mult :">
sper sa ajung la suspendarea executarii pedepsei. oricum va urma o urmarire, o limitare e libertatii nu? cazierul va fi "patat" obligat nu? precizez ca la munca imi trebuie acesta deci.......
Doamna sau Domnisoara...... nu pot sa inteleg de ce ati postat subiectul tau peste al meu......nu era mai frumos sa deschizi subiectul tau?Eu sunt obligat acum sa urmaresc subiectul tau?Imi pare rau dar........nu e frumos.....
scuze. simplu. fiind noua aici, e bvine ca am gasit totusi cum sa postez. apreciez totusi bunavointa dvs de gazda :). eu am terminat "subiectul". la revedere