avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutit de la plata impozitului pe cladire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutit de la plata impozitului pe cladire

am facut un contract de intretinere cu uzul fruct viager cu o persoana de gr I de handicap iar la primarie spune ca numai este scutita de plata impozitului pe cladire din moment ce are acest contract va rog frumos ptr ami da un raspuns daca intradevar numai e scutita
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:46, 11 Ianuarie 2011
prin contract, proprietatea e acum a dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit casa vasile cornelia vasile cornelia Parintii mei mi-au facut contract vanzare cumparare cu uz fruct viager. Mama mea este bolnava cu handicap grav. Puteti sa imi spuneti daca are scutire la ... (vezi toată discuția)
Impozit retinut abuziv de catre stat GORNIC.IOAN GORNIC.IOAN Fiind proprietari al unui ap. de 2 camere eu si sotul meu care este persoana cu handicap accentuat din anul 2002 cind a dobindit acest handicap( scutit de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzul fruct silviaRadu54 silviaRadu54 Buna ziua , Am facut la primaria Sectorului 3 din Bucuresti o solicitare de atribuire a titlului de proprietate pentru terenul aferent apatamentului unde ... (vezi toată discuția)