avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autoritate de lucru judecat HELP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autoritate de lucru judecat HELP

In 2010 am avut o actiune de radiere a unei ipoteci cu o societate care nu mai exista,datorita termenelor f mari si situtiei din tara ,nu am depus actele necesare si actiunea mi a fost respinsa ca neintemeiata si nu am primit acasa hotararea pentru a face recurs
la sfarsitul anului am facut o noua actiune de radiere dar aceasta mi a fost respinsa pt autoritate de lucru judecat

ce pot face in acest caz?:">:sorry:
Cel mai recent răspuns: AdrianAndrei , utilizator 19:13, 24 Ianuarie 2011
Nu prea multe, din pacate...Pentru a nu mai exista autoritate de lucru judecat, ar trebui sa schimbati fie obiectul actiunii, fie partile, fie cauza, temeiul actiunii... cam greu...
pot cere pe calea revizurii cererea respectiva ,daca nu s a discutat,adica a spus ca ramane in pronuntare ,si am aflat ca a fost invocata aceasta exceptie???se mai poate opune aceasta exceptie?sau ce se mai poate invoca?

chiar este autoritate de lucru judecat in cazul invocat de dvs.
da:">

pot folosi revizuirea in cazul hotararii pt care s a pronuntat autoritate de lucru judecat si astfel sa cer radierea blestematei de ipotecii ?

astept o solutie,sau ce pot face ?
nu cred ca va incadrati in motivele expres prevazute pt aceasta cale extraordinara de atac.

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat sau nu?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Speta: Există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă , prin care se respinge, pe cale de excepţie, datorită netimbrării, o cerere de ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre exceptia autoritatii de lucru judecat si prezumtia autoritatii de lucru judecat dienusa dienusa ma confrunt cu o problema,sper sa ma intelegeti....in martie,anul trecut am fost actionata in judecata pt radierea tatalui meu de pe unTP,unde era el trecut si ... (vezi toată discuția)
Decizia civila 779/2000 a csj biutzz biutzz ma poate lamuri cineva care este aceasta decizie va rog? (vezi toată discuția)