avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare cheltuieli motorina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare cheltuieli motorina

Buna ziua, as dori o informatie, pentru decontarea cheltuielilor de motorina pe fundatie ale patronului, e suficient sa fac un contract de comodat intre patron si fundatie? Contractul trebuie autentificat la notar?
Trebuie sa folosim foi de parcurs? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:25, 19 Ianuarie 2011
Fundatia are patron ? Masina e a sa ?? Ce salariu are de nu are maruntis pentru motorina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma ci personală? Moldovan Veronica Moldovan Veronica Bună seara! Am o Inteprindere Individuală și vreau să știu dacă se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma și ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto ong mihaelahory mihaelahory Buna ziua,daca am un ong si folosesc masina personala, se poate deconta benzina?Trebuie facut ceva contract de inchiriere masina, inregistrat ..unde?Daca se ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)