avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... durata preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

durata preavizului

Va rog sa-mi spuneti care este durata preavizului in cazul demisiei un angajat simplu si a unui angajat cu functii de conducere , conform ultimelor modificari ale Codului Muncii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 11:55, 11 Ianuarie 2011
Momentan CM nu a fost modificat.
Multumesc. Atunci ramn 15 zile pentru angajat si 30 pentru cei cu functii de conducere.
20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere, cam acestea ar dori sa fie modificarile din CM, pe viitor. Atentie, inca nu ne putem lua dupa aceste modificari si in prezent avem tot acelasi Cod al muncii nemodificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen preaviz: "conform codului muncii" Ana_Pentalog Ana_Pentalog Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: in cazul in care in contractul meu individual de munca scrie, in cazul demisie, \"termenul de ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este perioada de preaviz in cazul demisiei. Mentionez ca ocup functia de tehnician gestiune productie (cod ... (vezi toată discuția)
Termen preaviz noul cod al muncii pacepa_2001 pacepa_2001 Noul termen de preaviz se aplica si pentru contractele incheiate anterior datei de 01.05.2011.?De exemplu, daca un angajat cu contract din 1992 doreste sa ... (vezi toată discuția)