avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Firma fara activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Firma fara activitate

Buna ziua. Am infiintat un SRL in urma cu mai bine de trei ani, firma care nu a avut activitate pana in prezent, fapt declarat periodic la fisc, conform uzantelor. Totodata, am depus, trimestrial, declaratiile necesare, cu zero peste tot.
Acum, in ianuarie 2011, mi s-a comunicat ca sunt bun de plata in jur de trei mii lei pentru perioada ian. 2009-sept. 2010.
Nu stiu ce sa zic: pe de o parte este ilogic sa cotizez la buget din moment ce nu am avut deloc activitate (mai mult, banca unde aveam capitalul social m-a instiintat ca s-a dus capitalul si mi-a desfiintat contul anul trecut), pe de alta parte ma gandesc ca unde-i lege, nu-i tocmeala, probabil era musai sa platesc acele impozite in perioada mentionata... Neavand activitate, normal ca nu am avut contabil...
Pot iesi in vreun fel din acest impas-necaz? Multumesc, A. Lungu
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 11:13, 14 Ianuarie 2011
Nu, nu este posibil.
Daca cele de la ghiseu mi-ar fi respins prima declaratie cu "0" de la inceput, precis nu ajungeam in situatia aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit pe trim. iv niko 94 niko 94 Noi ne incadram la impoz forfetar pe trim de 2150 lei.In trim.III am platit 2747 lei, in trim IV cum se procedeaza: 1Se plateste impz forfetar, adica 2150 ... (vezi toată discuția)
Rezerva legala in d101/an fiscal 1 vioviod vioviod in decembrie 2009 am constituit rezerva legala in valoare de 40 lei. In Declaratia 101/ an fiscal 1 ( 01.01.2010-30.09.2010) aceasta rezerva nu se trece la ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)