Buna ziua. Am terminat FSEGA, pe diploma scrie economist licentiat in domeniul marketing. M-am angajat in domeniul contabil dar nu fac balanta lunara, declaratii fiscale. Cod cor 244101 mi se potriveste? Sau care este Cor-ul meu?
244104 consilier/expert/inspector/referent/economist în comerţ şi marketing
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod cor
kittycriss
Am terminat Fac de stiinte economice, sunt licentiat economist si nu stiu in ce cod COR ar trebui sa ma incadrez pentru funstia de economist la o S.C. (vezi toată discuția)
Ocupatie cor
mikitud
buna seara
sunt nedumerita in leg.cu ocupatiiledin COR.
de exemplu un economist cu studii superioare ,incadrat ca economist in ctr.de munca,unde se ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.