avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... externalizare servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

externalizare servicii

Buna ziua, unitatea la care lucrez(bugetara) externalizeaza serviciul de paza. In contract scrie ca firma preia si salariatii serviciului.
Intrebarea este, daca refuz sa ma duc la noua firma de paza, beneficiez de somaj de la vechea unitate, iar daca ma duc, cum imi va inchiea carnetul de munca unitatea la care sunt deocamdata angajat.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:20, 11 Ianuarie 2011
e bine sa purtati o discutie cu fostul angajator si sa-i propuneti sa va dea in somaj deoarece refuzati sa prestati servicii in continuare ptr cealalta firma , in legatura cu cartea de munca daca va da in somaj vi se va trece legea conform careia ati intar in somaj.
ref a scris:

Buna ziua, unitatea la care lucrez(bugetara) externalizeaza serviciul de paza. In contract scrie ca firma preia si salariatii serviciului.
Intrebarea este, daca refuz sa ma duc la noua firma de paza, beneficiez de somaj de la vechea unitate, iar daca ma duc, cum imi va inchiea carnetul de munca unitatea la care sunt deocamdata angajat.

Contractul individual de munca inceteaza prin desfiintarea locului de munca si in cazul in care acceptati sa va angajati la noua societate si daca nu va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal Simona_80 Simona_80 Buna ziua, Salariatul este agent de paza la o institutie bugetara. Conform restructurarilor din ultima vreme din sectorul bugetar, care il vor afecta, i se ... (vezi toată discuția)
Preluare angajati de la institutie de stat de firma privata etepisi etepisi Buna ziua.Lucrez intr-o institutie de invatamant universitar de stat ca ingrijitor.In data de 15.01.2013 am fost anuntati sa ne prezentam la\\" personal\\"sa ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic, firma angajatoare este declarata cu activitatea pe 0 (zero) si nu mai are nici un angajat nicobeldiman nicobeldiman Buna ziua, In momentul de fata sunt in CIC pana in iulie 2014. Cu putin timp in urma am aflat ca in prezent activitatea firmei este pusa pe 0 (deci firma nu ... (vezi toată discuția)