avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Un angajat care a fost concediat, daca urmeaza cursuri universitare sau masterale la distanta nu mai beneficiaza de indemnizatie de somaj, cf. art. 42, alin 2 din Legea 76/2002 ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:02, 11 Ianuarie 2011
1. Art.42(2) din Legea 76/2002 se refera la somerii proveniti din absolventi nu la cei proveniti din incetarea unui CIM.
2. Asadar beneficiaza in continuare de indemnizatia desomaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj lalar lalar Buna seara O persoana care a fost concediata pentru motive care nu tin de persoana salariatului, urmeaza in prezent si cursurile unei facultati la zi, cu taxa ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj lbulz lbulz Buna, as dori sa aflu daca pot beneficia de somaj daca sunt lichidata din campul muncii dar urmez o forma de invatamant. Multumiri anticipate (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj daca urmez o facultate? mi19765 mi19765 Lucrez la actualul loc de munca de peste 3 ani si in paralel urmeaz cursurile unui program de licenta la zi. A scazut volumul de munca la firma la care ... (vezi toată discuția)