am o sentinat penala care suna cam asa ma voi rezuma la ceea ce ma intereseaza):
Judecatoria iasi ...ia act ca partea vatamata VGL nu s a cnstituit parte civila in cadrul procesuui pena (,,,)In baza disp. art. 349 si art.189 CPP suma de 260 lei reprezentand onorariile aparatorilr din oficiu ale incupatilr va fi achitata Barului Iasi din fondurile speciale ale Min.Just., urman a fi incluse in cuantumul cheltuielilor judiciare avansate de stat. (,,,) In baza art. 349 si art.192 al.1 pct.1 CPP obliga partea vatamata VGL a plata suei de 300 lei cu titl de cheltuieli judiciare avansate de stat ( din care suma de 260 lei onorariul). mentionez ca sentinta e din 2006
Ce poate pati partea vatamata GVL daca nu plateste cheltuieile???
va ultumesc
[
multam elis .....
mai am 2 intrebari 1 : statul executa toate aceste hot??? k au trecut 2 ani si nu partea vatamata nua primit nimic,,,,,,
2 cum pot afle stadiul dosarului (daca s-a dispus executarea sau nu..)???
mersic frums dna gabriela,,,,,,,nu o sa fac valuri..intrebam doar asa orientativ pt a mi face parere...precizez ca o parte din av. din iasi cu care am vb mi au zis ca unele cazuri sunt "uitate" de instante....pe asta se bazeaza si partea vatamata ;)