avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la jumate din apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la jumate din apartament

locuiesc cu o batrana de 12 ani.
apartamentul la achizionat dupa ce a divortat de primul ei sot.
sunt casatorit legitim.

acuma e grav bolnava.are o fica.
in cazul in care inceteaza din viata,cum se imparte apartamentul?
ma poate scoate afara din casa?
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 15:19, 11 Ianuarie 2011
emma_woodhouse a scris:

Pai da, se pare ca daca sunteti sotul ei aveti dreptul de a o mosteni.In cota expusa mai sus de colega mea.
:offtopic:Cat priveste faptul ca va plac batranele , ma intreb daca va plac ele sau faptul ca ramaneti cu ceva dupa ele...asta fiindca tot ati facut afirmatia cu pricina.

asta ma priveste strict personal.
va multumesc pentru raspunsuri.

:offtopic:Desigur.Multa sanatate batranei.Fiindca , stiti proverbul:,,cine n-are batrani sa-si cumpere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- executare sulta GabrielCapita GabrielCapita Este vorba de o Batrana de 86 ani vaduva,locuieste intr-un apartament bun comun, dupa decesul sotului, fiica raposatului a dat in judecata pe vaduva pentru ... (vezi toată discuția)
Donatie proprietate aflata in litigiu Alina Cretu Alina Cretu O doamna in vartsa de 75 ani a avut 2 fii,ambii decedati.Unul dinte ei nu a fost cassaatorit si nu a avut copii,doamna locuind de dinainte de deces in ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)