avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua- executare sulta
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua- executare sulta

Este vorba de o Batrana de 86 ani vaduva,locuieste intr-un apartament bun comun, dupa decesul sotului, fiica raposatului a dat in judecata pe vaduva pentru drepturile de mostenire, castigand procesul 3/8 din mostenire,mentionez ca batrana a recunoscut drepturile care i se cuvin fiicei vitrege,sa ajuns situatia la executor judecatoresc prima data sa se opreasca din pensia 1/3 o treime ,fiica raposatului a facut contestatie neacceptand o plata esalonata a solicitata suma integrala prin vinderea apartamentului sotiei supravietuitoare mostenitoare,mentionez ca batrana are pensia de 1170 roni.Se mai poate face ceva pentru salvarea batranei sa nu poata fi evacuata ,Batrana nu mai mare bani cheltuind cu inmormantarea plus cele cuvenite parastasuri,deci ramand doar cu pensia,nu si-a putu permite un avocat aparator in timpul procesului.Mostenitoarea de drept fiica raposatului a decedat intre timp si ramand fiica acesteia mostenitoarea legal de sulta,Mai exista portita legala ca Batrana sa nu ajunga pe drumuri.Mentionez ca fiica decedatei a recurs la cererea executari silite neavand un act notarial prin care sa ateste si mostenirea sultei dupa moartea mamei decedate adica fiica vitrega a batranei bazanduse pe o hotarare a instantei pe numele decedatei. Va multumesc astept raspuns pentru a putea ajuta macar cu sfaturile dvs pe aceasta batrana. Am gresit era vorba de 3/8 fiica mostenitoare si 5/8 sotia supravietuitoare/
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
GabrielCapita, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabrielCapita , utilizator 19:49, 18 Octombrie 2016
Buna seara. Va rog din suflet cine poate da un raspuns, la intrebarea mea Batrana este vecina cu mine si plange intruna,mi se rupe sufletul pentru aceasta femeie care nu poate muri in casa iei care a muncit 35 de ani si doreste sa moara in casa iei.chiar nu exista o portita legala pentru a ajuta aceasta femeie batrana.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
GabrielCapita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de intretinere agromav agromav Batrana 85 ani,vaduva cu 2 copii(fata si baiat),si cu o pensie de 300 ron. locuieste la tara(are casa mare si vreo 4 hectare pamant).A dat acte ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil din alta casatorie! Sfarlea Sergiu Sfarlea Sergiu Buna seara! Bunicul meu tocmai a decedat acum cateva zile,dupa 3 zile de la deces mama mea a primit un telefon de la sora ei (vitrega),tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut - varstnic in nevoie PopMi PopMi Buna ziua, Am in bloc o batrana (77 ani) ce a ramas vaduva de o luna . Raposatul a mai fost casatorit si din prima casatorie are 2 baieti (cu care nu a fost ... (vezi toată discuția)