avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii de stat pentru copii 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii de stat pentru copii 2011

Stie cineva in ce stadiu este legea referitoare la acordarea alocatiilor de stat pentru copii pe baza veniturilor parintilor care trbuia sa se puna in aplicare in 2011?
Cel mai recent răspuns: lnegreanu , utilizator 15:36, 12 Ianuarie 2011
am citit si eu pe net , era buna legea asta , sa nu mai fie doar 42 lei -copil,ci 60 sau mai mult pina la 150 lei pe copil,alocatie pt 2 - 18 ani ,
asa am citit si eu. Intrebarea mea este daca legea a intrat in vigoare sau nu?
eu am gasit asta pana acum
[ link extern ]
dar...??? raspunsul tot nu il stiu. se aplica? DA sau NU?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
lnegreanu, utilizator
Nu a intrat inca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor care este camera decizionala.
multumesc frumos de raspuns. daca aflati ceva in acest sens va rugam sa ne spuneti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie nou-nascut mateimatei mateimatei Cat este alocatia pentru un nou-nascut si in cat timp se acorda? (vezi toată discuția)
Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)
Bursa scolara VASSY VASSY Buna ziua, Sunt somera, sotul are un salariu minim pe economie, copii sunt la scoala clasele - II-, respectiv -VI-. Am fost instiintata ca pot depune actele ... (vezi toată discuția)