Am primit acasa o citatie, si am inteles ca in calitate de parat trebuie sa depun la Judecatorie o declaratie de Intampinare.
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care in declaratia de intampinare ma declar vinovata?Voi achita doar suma care mi se cere in Citatie sau la infatisare avocatul reclamantului poate mari suma?
Deasemenea, daca nu depun Intampinarea si ma prezint in Instanta, avocatul reclamantului poate mari suma(Ma refer la prima prezentare, cand mi se va cere sa depun Intampinarea)?
daca va cere sa depuneti intampinare sunteti in civil...... deci nu putem vorbi de vinovatie.... eventual de culpa... ar trebui vazut despre ce e vorba....
Da,e proces civil.Mi se cer despagubiri pentru o inundatie produsa.As dori sa stiu daca declar ca a fost vina mea in Intampinare, mai poate avocatul reclamantului sa mareasca suma ceruta ca si despagubire pana la proces?
Ati scris:"puteti specifica in intampinare ca sunteti de acord cu plata daunelor. si nu va avea partea adversa sa mai mareasca valoarea lor."
A 2-a propozitie inseamna ca partea adversa nu va mai putea mari suma ceruta, in timpul primei prezentari?
Intreb pentru ca am inteles ca pe percursul procesului, se poate mari suma ceruta ca despagubire.
In caz ca recunoasteti pretentiile reclamantului, la primul termen de judecata, nu veti mai plati cheltuielile judiciare , daca acestea sunt cerute ( ma refer la onorariul de avocat, taxele judiciare de timbru, timbrul judiciar .
Daune morale
sinlesa
am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si ... (vezi toată discuția)