Am primit acasa o citatie, si am inteles ca in calitate de parat trebuie sa depun la Judecatorie o declaratie de Intampinare.
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care in declaratia de intampinare ma declar vinovata?Voi achita doar suma care mi se cere in Citatie sau la infatisare avocatul reclamantului poate mari suma?
Deasemenea, daca nu depun Intampinarea si ma prezint in Instanta, avocatul reclamantului poate mari suma(Ma refer la prima prezentare, cand mi se va cere sa depun Intampinarea)?
Daca recunosc pretentiile, se mai pot modifica acele pretentii?Adica ei au cerut suma x.Pana la data stabilita pentru prima infatisare,ei pot modifica suma,de exemplu sa ceara x*2 ?
Sau chiar in prima zi de infatisare, ei pot cere o alta suma decat cea din plangere?
Vorbesc de cazul in care eu merg in prima zi de infatisare si spun ca platesc suma ceruta.
Daune morale
sinlesa
am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si ... (vezi toată discuția)