avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinare proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinare proces civil

Buna ziua,

Am primit acasa o citatie, si am inteles ca in calitate de parat trebuie sa depun la Judecatorie o declaratie de Intampinare.
As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care in declaratia de intampinare ma declar vinovata?Voi achita doar suma care mi se cere in Citatie sau la infatisare avocatul reclamantului poate mari suma?
Deasemenea, daca nu depun Intampinarea si ma prezint in Instanta, avocatul reclamantului poate mari suma(Ma refer la prima prezentare, cand mi se va cere sa depun Intampinarea)?

Va multumesc anticipat,
Dorina
Cel mai recent răspuns: dori27 , utilizator 20:40, 11 Ianuarie 2011
Daca recunosc pretentiile, se mai pot modifica acele pretentii?Adica ei au cerut suma x.Pana la data stabilita pentru prima infatisare,ei pot modifica suma,de exemplu sa ceara x*2 ?
Sau chiar in prima zi de infatisare, ei pot cere o alta suma decat cea din plangere?
Vorbesc de cazul in care eu merg in prima zi de infatisare si spun ca platesc suma ceruta.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
dori27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu te prezinti la prima citatie intr-un proces civil in care ai calitatea de parat husseincudop husseincudop Sunt citat in calitate de parat intr-un proces civil, fond pretentii si din motive de ordin financiar nu am putut angaja un avocat. In acest context nu am ... (vezi toată discuția)
Daune morale sinlesa sinlesa am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si ... (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)