avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUFRUCT VIAGER
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUFRUCT VIAGER

CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PT A RADIA UZUFRUCTUL VIAGER DIN EXTRASUL DE CARTE FUNCIARA?
CAT COSTA RADIEREA UZUFRUCTULUI VIAGER ?
PRETUL ESTE INFLUENTAT DE VALOAREA IMOBILULUI?
MULTUMESC
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
mariana pop, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariana pop , utilizator 20:10, 11 Ianuarie 2011
Dacă uzufructuarul a decedat radierea se face în baza actului prin care s-a constituit dreptul de uzufruct și certificatul de deces. Taxa e de 60 lei. Nu are importanță valoarea imobilului la notarea radierii uzufructului.
1. Certificatul de deces al beneficiarului uzufructului este suficient;
2. In jur de 50 de lei noi.
3. Nu, este unn pret fix
4. Cu placere.
MULTUMESC IMI SUNTETI MEREU DE AJUTOR ! ! !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager georgy_wst georgy_wst Buna ziua! As dori sa cumpar un imobil, insa socrul proprietarului detine drept de uzufruct viager. Proprietarul mi-a spus ca va radia acest uzufruct insa ... (vezi toată discuția)
Radiere uzufruct viager nicobold nicobold Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema juridica: Am dobindit un apartament de la matusa mea.Aceasta a murit si mi-a lasat mie apartamentul ... (vezi toată discuția)