Buna ziua tuturor si felicitari pentru forum. Am si eu o problema si sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Locuiesc impreuna cu parintii mei, surorile si cumnatul meu intr-un apartament cu 2 camere intr-o vila nationalizata care contine 3 apartamente, o mansarda si un demisol in sectorul 1. Precizez ca imobilul nu a avut probleme de retrocedare. Parintii mei sunt singurii proprietari din imobil, cumparand locuinta de la icral in anul 1997, ceilalti locatari fiind chiriasi. Locuinta noastra detine in acte si o boxa la demisol. Exista posibilitatea sa cumparam, intr-un fel, si celelalte boxe de la demisol, pentru a transforma demisolul in locuinta?(mentionez ca demisolul are formatul unei locuinte, fiind gandit la constructie, in 1938, probabil ca spatiu pentru servitori).Va multumesc.
Celelalte boxe corespund apartamentelor inchiriate. Daca acesti chiriasi nu folosesc boxele si nici nu si-au manifestat dorinta de a cumpara apartamentele in a caror suprafate sunt incluse si boxele, puteti sa formulati o cerere la Primaria de care apartineti prin care va aratati intentia de cumparare a boxelor libere.