Buna seara,
Am pensie medicala, si am abonament la Orange si la Romtelecom Dolce. Nu imi convin serviciile primite de aceste firme si am renuntat la a mai plati, deoarece imi "umpleau" factura cu sume mari. va intreb daca stiti, daca imi pot pune poprire pe pensie si in ce cuantum si in ce ordine, intrucat mai am si un CAR neachitat, urmand sa imi puna poprire pe pensie luna aceasta. Va multumesc.
Poprirea se poate dispune numai in urma unei hotarari judecatoresti definitive si executorii de catre executorul judecatoresc . Se poate dispune poprire pe pensie pana la 1/2 din cuantumul acesteia . Casa de pensii va furniza relatii executorului judecatoresc in cazul in care mai aveti si alte retineri pe pensie. Toate retinerile insumate nu pot depasi 1/2 din pensie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire
carasclaudiu
Buna ziua,
Am o intrebare scurta. Daca vine la locul de munca o poprire de la executor judecatoresc, pentru niste rate la banca, dar mai am retineri de 1/2 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
serby30
sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani.
debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)