avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema credit bancar.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema credit bancar.

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia dar am nevoie de un raspuns din partea dumneavoastra.Problema sta in felul urmator:-tatal meu a facut un credit in urma cu 2 ani(in 2008) si dupa cateva luni l-a achitat,acum 4 luni a primit o notificare de la banca respectiva cum ca ar avea de achitat doua rate,pe luna iunie si iulie 2010.Tatal meu este plecat din tara,asa ca am luat eu legatura cu reprezentantii bancii si mi-au spus in prima faza ca s-ar putea sa fie o greseala,pentru ca si dumnealor le apare ca a fost achitat creditul.In urmatoarele doua luni nu am mai primit nicio notificare din parte bancii,insa am primit acum cateva zile o notificare in care spun ca are de platit ratele pe luna octombrie si noiembrie(fara sa fie specificate lunile iunie si iulie).Eu am crezut ca tata nu a inchis contul,insa el spune ca inainte de a achita creditul a mers la reprezentanta bancii din orasul nostru si i-a spus intreaga suma ce trebuie achitata,a doua zi a achitat toata suma si i-a sunat pe cei de la banca,acestia spunandu-i ca nu mai e nicio problema si contul a fost inchis.Va multumesc!Cu respect!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:01, 11 Ianuarie 2011
mergeti la banca cu acele notificari(macar sa se hotarasca pe ce luni datorati) si cu chitantele cu care ati achitat.
numai la banca va puteti lamuri. pt a inchide contul se completeaza de regula (depinde de banca ), un formular

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)
Notificare privind un credit dupa 4 ani vdobrin vdobrin Buna ziua , Va scriu urmatoarele randuri in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat din partea unui profesionist. In anul 2005 am facut un credit la ... (vezi toată discuția)
Conflict cu banca anca_2007 anca_2007 Buna ziua, in ian 2005 am contractat un credit in valoare de 2200 eur de la o banca, urmand a-l achita, cu rate fixe, in termen de 4 ani. Spre finalul ... (vezi toată discuția)