buna ziua...acum 6 luni m-am hotarat sa-mi unesc destinul,prin casatorie legala,iar acum vreau sa desfacem acest legamant..amandoi suntem de acord sa o facem cat mai simplu..mentionez ca nu avem bunuri comune,copi,proprietati..vrem sa fie cat mai simplu,amadoi suntem de acord ..va rog sa ma sfatuiti ce pasi ar trebui sa urmez..din cate stiu acum se poate face divortul si la notar...ad dori niste pasi indrumatori,cat mai detaliati...va multumesc
Imi pare rau cand aud cum se desfac niste casnicii dupa un timp atat de scurt. Da, cea mai simpla cale este sa mergeti direct la un notar sau chiar in fata ofiterului de stare civila unde v-ati si casatorit. O sa primiti si aici un termen in care va puteti impaca, dar totul e mai putin costisitor si mult mai rapid.
va prezentati impreuna la notar sau of starii civile, cu certificatul de casatorie si buletine. veti depune o cerere si dupa 30 de zile va prezentati din nou impreuna si veti divorta.
Da, va puteti prezenta la notar sau la starea civila pentru divort.
Daca sotul se va razgandi sau nu se va prezenta va trebui sa mergeti insa la instanta.
Divort
ro_red_rosu
Sunt casatorita de 12 ani si nu am copii, doar un apartament cumparat impreuna , se poate divorta de comun acord la notariat? cat dureaza si se da termen de ... (vezi toată discuția)
Divort rapid
mircea1313
Am auzit că s-a dat o lege prin care, dacă părţile sunt de comun acord căsătoria se poate desface la primărie în 24 de ore. Este adevărat ?
Există ... (vezi toată discuția)