avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla daca mama minorului se interneaza sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla daca mama minorului se interneaza sau pleaca o perioada din tara?

Buna seara,
Sunt divortat de aproape 1 an, am 2 fetite, 2 respectiv 5 ani, locuiesc cu mama lor si bunica (din partea mamei), eu am drept de vizita 2 zile la 2 saptamani.
Intrebarea este: in cazul in care mama lor pleaca din tara (o anumita perioada) sau trebuie sa se interneze cateva zile (Doamne fereste!), eu pot ca si tata sa iau fetele la mine acasa pana se intoarce? ea poate sa imi interzica acest lucru legal?

Va intreb pentru ca suntem despartiti "nasol" nu vrea sa ma lasa sa-mi vad fetele mai des decat scrie pe foaie, si este posibil sa inceapa sa plece din tara cu serviciul (este cantareata la filarmonica si mai merg in turnee internationale), iar in aceasta perioada as dori sa stea cu mine si nu cu bunica lor, care nici nu cred ca are timp sa le supravegheze, lucrand 3 schimburi
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:21, 12 Ianuarie 2011
Puteti deschide o actiune in instanta, in care sa cereti schimbarea programului de vizitare - avand in vedere ca puteti dovedi ca nu are cine sa supravegheze fetele cand mama lor este in turneu... Adica, solicitati ca fetele sa stea cu dv cand mama e in turnee... Doar in ideea ca puteti dovedi ca are cine sa le supravegheze - sa le ia de la gradinita, eventual si altele - cand dv sunteti la munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot imi sperie in continuare copii........... suzy&anghel suzy&anghel BUNA Daca ati citit in pagina mea de profil va dati seama despre ce este vorba...Sunt divortata de doi ani ambele fete 6/13 ani sunt in ingrijirea mea,pensia ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Familie AlexandruCiprian198 AlexandruCiprian198 Buna ziua ! As dori un raspuns juridic in ceea ce priveste si problema mea! Nu am fost insurat dar am un copil ce a crescut cu parintii mamei copilului , nu ... (vezi toată discuția)