ODA a scris:
de acord cu diferenta de tratament juridic de care "beneficiaza" ofiterii de credite fata de debitori.
cu toate acestea, pana la DIICOT e cale lunga. adica trebuie ca infractiunea sa fie grava (prejudiciu peste 200.000 lei) si daca nu ma insel sa fie vorba de un grup organizat.
nu cred ca este cazul aici.
Mie imi plac avocatii optimisti dar sa nu ajunga la mandat ar fi posibil doar daca ar fi ziua onomastica a judecatorjului sau a procurorului si sa nu aiba timp...
Nu stim daca sunt 2 sau mai multe persoane pt ca nu stim nici in ce baza se dadea creditul.Daca se dadea doar cu buletinul...se ridica intrebarea de unde avea copii dupa act...
De aceea,e greu de spus cati erau ...Dar conteaza mai putin.
Conteaza prejudiciul dar nu trebuie sa fie vorba de consecinte deosebit de grave...
Daca parchetul crede ca se va emite mandat se va face propunere.
Conteaza foarte mult cazul raportat la probe,prejudiciu si avocatul...care va avea zi f grea...
Daca avocatul reuseste sa ii starneasca dubiu procurorului fara sa vada dosarul...ceea ce va fi extrem de greu...procurorul s-ar putea gandi ca nu e bine sa ceara arestarea pt ca ar fi riscant...sa se respinga.
Marea problema pt avocat va fi ca eu cred ca va fi dezinformat de client sau cealalta persoana va cadea la intelegere daca are avocat istet...depinde care era treaba cu actele...deoarece ar cam putea fi arestate amandoua...in interesul desfasurarii urm pen...
Poate ca ceea ce a zis Gi Jane ar putea sa o ajute cel mai mult...in conditiile date...
Mie imi plac cazurile in care se poate intampla orice si e greu de prevazut...