avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare

am o asigurare la o firma de asigurari pe cladiri (fabrica de lemn) si la materi prime , am avut o dauna ,un incendiu iar firma de asigurari nu vrea sa plateasca dauna invocand ca nu am avizul de la pompieri si de la mediu . ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:02, 13 Ianuarie 2011
Din pacate nu prea este nimic de facut. Conform conditiilor contractuale toate societatile de asigurari solicita acest aviz.Cu atat mai mult ei vor avea un atuu in plus daca in cererea chestionar ati confirmat ca exista acest aviz
Conform conditiilor de asigurare , polita de asigurare impotriva incendiilor indiferent de firma are o precizare prin care se atrage atentia asiguratului ca polita intra in vigoare dupa ce asiguratul prezinta toate avizele necesare de la organele abilitate sa dea avize de functionare firmelor resppective. Prin urmare daca acest aviz nu a fost depus la dosar atunci nu puteti fi despagubit. Imi pare rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de incendiu OldShatterhand OldShatterhand As avea nevoie de cateva pareri in privinta unei asigurari Facultative, daca ma puteti ajuta... M-am confruntat de curand cu o situatie neplacuta, mai exact ... (vezi toată discuția)
Nedespagubire bcr Vasilica Murgoci Vasilica Murgoci Ma numesc Murgoci Vasilica ,locuiesc in Cristian ,jud Brasov! in data de 26-10-2010 am avut incendiu la casa ! Mi-a ars tot acoperisul ,mi-a cazut si un tavan ... (vezi toată discuția)
Documentele necesare pentru dosar in vederea incasarii daunelor in caz de incendiu mihai_db_ga mihai_db_ga buna ziua, as dori sa stiu ce documente trebuie depuse la dosar pentru incasrea politei de asigurare in caz de incendiu care a afectat toate bunurile ... (vezi toată discuția)