avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... punere in executare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

punere in executare!

Data post: Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 10:11
Hotararile date de prima instanta in materie de conflicte de munca sunt executaorii.
Chiar daca se va face recurs, angajatorul este obligat sa puna in aplicare hotararea data de Tribunalul muncii, privind reintegrarea dvs. in servici si plata drepturilor salariale restante.
Daca ati castigat la fond, nu cred ca vor fi probleme la recurs, depinde de speta.
Deocamdata formulati cerere de punere in executare a primei hotarari.

In legatura cu raspuns dvs ,avocata care m-a reperezentat mi-a spus ca trebuie sa astept ca hotararea sa fie definitiva si sa astept sa faca societatea recurs,abia apoi sa fac cererea de punere in excecutare...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 28 Martie 2011
Societatea la care lucrez are mai multe filiale in diverse localitati.Executorul trebuie sa fie din localitatea unde societatea are sediul central?Sau din orasul unde domiciliez?
cristina02 a scris:

Societatea la care lucrez are mai multe filiale in diverse localitati.Executorul trebuie sa fie din localitatea unde societatea are sediul central?Sau din orasul unde domiciliez?

Este competent executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs cristina02 cristina02 Buna ziua,am si o intrebare ...am avut un proces cu societatea la care lucrez si am castigat(contestatie decizie de concediere).Daca societatea va face recurs ... (vezi toată discuția)
Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere si reintegrare in munca + plata drepturilor gabighe38 gabighe38 In urma contestarii deciziei de concediere, Tribunalul emite sentinta de anulare a deciziei, si in acelasi timp de reintegrare in munca si plata tututor ... (vezi toată discuția)