Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a spus sa le trimit un fax dar nestiind bine italiana nu am inteles ce sa fie in acel fax.El a fost inchis pentru crima desi nu se stie inca daca el a comiso.Pana acum am inteles ca nu avea voie sa vorbeasca sau sa il viziteze nimeni.Daca puteti sa ma ajutati ..nu stiu ce sa scriu in acel fax....poate ii trebuie o copie dupa buletinul meu ca sa ma poata suna sau altceva...chiar nu stiu...Daca are cineva vreo idee,va rog sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat!
Da, este foarte posibil sa nu aiba bani de telefon si de timbre.
Aceasta ar fi explicatia logica.
Nici pana la modificarea Codului nostru nu existau interdictii la trimiterea corespondentei.
Este un drept elementar.
un minut de convorbire telefonica internationala costa intre 0.08 si 0.50 euro.
indiferent daca dosarul este inca in faza de urmarire penala, judecata sau persoana in cauza a fost condamnata, are dreptul la convorbiri telefonice efectuate la anumite intervale de timp.
in arest s-ar putea sa nu aiba dreptul sa sune, dar are sigur drept sa scrie, detinutii se ajuta intre ei, daca e cazul doar de timbru.
mai e timp ca avocatul lui sa ia legatura cu familia, macar sa trimiteti bani...