avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum imi pot vizita concubinul la penitenciar?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum imi pot vizita concubinul la penitenciar?

A primit o condamnare de 1 an si 2 luni in 25 ianuarie 2017. Tot incerc sa iau legatura cu el de atunci, am tot sunat la vizite, mi s - a spus ca trebuie sa - si faca o cerere de vizite pentru ca nu sunt ruda ( fiind concubina ), i - am trimis si o avocata sa - l ajute cu cererea, aceasta a spus ca e in carantina si nu poate primi vizite ( desi operatorii de la vizite si regulile penitenciarului spun ca poate primi de la rude sau de la persoane pe care el le solicita ), am incercat sa depun si o cerere de audienta la directorul epnitenciarului la care nu mi s - a raspuns nici pozitiv, nici negativ. Va rog sa ma ajutati! Cum pot lua legatura cu el, daca nu la vizita, macar telefonic.
Cel mai recent răspuns: MihaelaSimion1989 , utilizator 14:42, 3 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Si doar dupa ce trece perioada de carantina poate depune cererea? Presupunand ca nu depune cererea si nu ma suna nu pot lua legatura cu el nicicum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)
Am fost sunata de la un penitenciar din italia raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)