avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducator autorizat la Ministerul Culturii
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducator autorizat la Ministerul Culturii

Buna ziua,
M-ar interesa opinia celor care au dat deja acest examen pentru limbile franceza si engleza cu privire la subiecte, gradul de dificultate al subiectelor, eventuale nemultumiri, rezultatul obtinut.
Daca ma intereseaza domeniul juridic, la ce subiecte ar trebui sa ma astept?
Examenul se poate lua din prima incercare cu usurinta sau nu?
Pentru mine o prima dificultate ar fi sa scriu citetz, frumos si rapid de mana, deoaree folosec computerul in locul pixului pentru a traduce / redacta documente de peste 10 ani. Daca aveti cumva si modele de subiecte date, sunt binevenite! Se prefera oare traduceri motamo sau nu de catre juriu? Tariful mi se pare mare pentru veniturile romanilor, dar asta e! Multumesc anticipat pentu raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: lolin , utilizator 15:56, 27 Ianuarie 2011
Buna dimineata,

asa cum am mai spus si anterior, imi pare rau, dar nu iti pot trimite materialele pentru ca am formatat calculatorul si nu le mai am.

Of Doamne chiar acum! Asa mult m-ar fi ajutat si pe mine, ca pe multi altii inaintea mea, un model de text care se da la examenul de traducator. Eu il dau in martie pe engleza dar am emotii imense deoarece nu prea am nici o legatura cu domeniul. Oare sunt multi termeni de specialitate foarte grei? Oare din text mai mult de 50% il reprezinta termenii si formularile de specialitate? M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati raspunde, daca va ma amintiti! Multumesc mult si o seara buna!
Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu materiale pentru examenul la engleza pt traducator autorizat ,domeniul stiinte juridice...Va rog mult...si multumesc anticipat.Pt materiale va rog trimiteti pe adresa de mail ibajboi@yahoo.com.
Poate vrea Elisse sa ma ajute si pe mine...
Multumesc!
Lolin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul juridic livio5 livio5 Buna ziua tuturor! Intentionez sa sustin examenul de traducator autorizat lb engleza - dom. juridic la CPPC. Am intrat pe site-ul institutiei si am vazut ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)