avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de atestare fiscala

Doresc sa mi se elibere un certificat de atestare fiscala pe un imobil din Bucuresti.
La ora actuala am dat in judecata Dir. de Taxe si impoz Buc. deoarece refuza eliberarea acestuia. In anul 1933 parintii decedatului Handra Petru au cumparat imobilul din Buc. de pe urma parintilor s-a impartit in 2, 1/2 s-a donat iar cealalata 1/2 a mostenit-o H.P., iar de pe urma lui prin mostenirea prin retransmie doresc a dezbate mostenirea. Dir. de Taxe si Impoz refuza sa imi elibereze certf fiscl pe motiv ca nu am dreptul intru cat regimul juridic este incert si sa fac dovada. Am adus ne numarate dovezi din care rezulta ca nu a fost luat de stat. Mai mult ei invoca ca intrucat mostenitoarea defc H.P. cand a dezbatut mostenirea nu a cerut si acest imobil si nu as mai avea dreptul de il cere.va rog sa ma ajutati.Multumesc anticipat.
Revin cu precizari>
In imobil locuieste un mostenitor al celui carea primit 1/2 din imobil prin donatie, am solicitat la toate institutiile si am primit raspuns pentru regimul juridic, care este in favoarea mea. Dar problema este ca cei de la Dir. de Taxe si IMpoz nu iau in considerare. In actele lor proprietar pe intreg imobilul este un bolnav psihic nedeclarat, deci nu te poti intelege cu el.Dir de taxe si impoz au radiat pe mostenitroul meu dar nu doreste sa imi spuna in baza carui act si de ce.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
acrdia, utilizator
deschideti succesiunea prin notariat sau la instanta si vor solitita ei relatii. Mai puteti solicita la Primarie relatii privind situatia juridica a imobilului . Nu ati precizat cine locuieste in imobil, cine plateste impozitul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil proprietate personalã folosit ilegal de stat cmihai2012 cmihai2012 Defunctul meu tată, profesor, a cumpărat în 1943 un imobil compus din teren 170 mp cu construcţie locuinţă de 58 mp. În 1950 posesia i-a fost luată ... (vezi toată discuția)
Impartire avere prin acordul partilor lucit lucit Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: Parintii traiesc. Ei au o casa cumparata impreuna in care locuiesc, iar tatal are alte 2 case si terenuri la tara, ... (vezi toată discuția)
Succesiune nefacuta, vanzare din masa succesorala Ggiulia Ggiulia Buna ziua, speta este urmatoarea (din pacate eu o cunosc doar aproximativ, dar sper ca elementele incerte nu schimba mult solutia; incerc pe aceasta cale sa ... (vezi toată discuția)