Am si eu o intrebare referitoare la martor in procesul de divort. Am avut prima infatisare in noiembrie la divort, cu un copil, culpa comuna, si am fost fara avocat. Atunci ni s-a dat alta data, acum in ianuarie, pentru o a doua infatisare, sa ne prezentam cu un martor si sa ajunga si dosarul de la Asistenta Sociala. Atunci pe moment, ne-a intrebat judecatorul daca avem un martor comun pe care sa il aducem, si am zis ca da, ca o sa vin cu sora-mea. Nu a cerut nume,sau ceva, doar ca acum sora-mea nu mai poate sa vina, si trebuie sa i-au pe altcineva tot martor comun, un prieten de familie. Chestia asta se inregistreaza acolo? Adica e posibil sa se mai amane daca aduc un alt martor? Dar repet, nu au cerut nume atunci pe loc.
Multumesc de raspuns
Am si eu o intrebare daca ma mai poate ajuta cineva.Am fost prezenta azi ca martor la un divort.Doresc sa stiu daca pe citatia pe care o sa o primeasca fostul sot acasa cu hotararea de divort daca o sa fie mentionat numele martorului.
Multumesc,
Divort
Andreea21
Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa ... (vezi toată discuția)