avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor la divort...intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor la divort...intrebare

Am si eu o intrebare referitoare la martor in procesul de divort. Am avut prima infatisare in noiembrie la divort, cu un copil, culpa comuna, si am fost fara avocat. Atunci ni s-a dat alta data, acum in ianuarie, pentru o a doua infatisare, sa ne prezentam cu un martor si sa ajunga si dosarul de la Asistenta Sociala. Atunci pe moment, ne-a intrebat judecatorul daca avem un martor comun pe care sa il aducem, si am zis ca da, ca o sa vin cu sora-mea. Nu a cerut nume,sau ceva, doar ca acum sora-mea nu mai poate sa vina, si trebuie sa i-au pe altcineva tot martor comun, un prieten de familie. Chestia asta se inregistreaza acolo? Adica e posibil sa se mai amane daca aduc un alt martor? Dar repet, nu au cerut nume atunci pe loc.
Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: gabriela245 , utilizator 19:31, 3 Noiembrie 2011
puteti solicita inlocuirea acelui martor cu altul. si martorul sa fie prezent la termen pt a fi audiat.
Daca divortati de comun acord nu mai aveti nevoie de martori.
athe a scris:

puteti solicita inlocuirea acelui martor cu altul. si martorul sa fie prezent la termen pt a fi audiat.

pot sa solicit treaba asta atunci, in ziua respectiva? O sa ma duc cu martorul ca nu mai vreau sa se amane iarasi.
Daca si sotul va fi de acord - in fatza instantei - cu martorul respectiv va fi "aprobat".
Buna seara,

Am si eu o intrebare daca ma mai poate ajuta cineva.Am fost prezenta azi ca martor la un divort.Doresc sa stiu daca pe citatia pe care o sa o primeasca fostul sot acasa cu hotararea de divort daca o sa fie mentionat numele martorului.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii fara sot irinabox irinabox buna am si eu o intrebare in ianuarie am avut prima infatisare de divort sotul meu este pus ca parat si nu sa prezentat in martie vom avea din nou dar nu are ... (vezi toată discuția)
Scurta poveste..fara raspuns Pop Cristina Pop Cristina as fi vrut sa aflu si eu un raspuns.Maine am infatisare la divort.Divort cu minor. se spune ca ar fi prima infatisare(a mai fost una dar amanata cu ... (vezi toată discuția)
Divort Andreea21 Andreea21 Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa ... (vezi toată discuția)