avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un avocat nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un avocat nou

Buna seara ,as dori daca se poate sa ma ajutati cateva indrumari:
1-suntem in proces pentru o succesiune si nu suntem multumiti de avocatul pe care il avem acum.Se mai poate angaja un alt avocat pe langa acesta ?Cat ne costa ?Si care dintre ei ne-ar reprezenta ?
2-s-a facut expertiza pamantului ,si cei cu care ne judecam au facut o completare la aceiasi expertiza .Este normal sa se foloseasca de aceiasi expertiza platita de noi pentru a duce aceasta completare ?
Multumesc si astept raspuns .
Seara buna !
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 20:50, 12 Ianuarie 2011
1.Puteti angaja cati avocati doriti,cu conditia,ca pentru o buna desfasurare a procesului sa fie de acord cu tactica de aparare si cu impartirea sarcinilor privind apararea.
2.Incercati sa detaliati cel de al doilea subiect
Aveti dreptul de a angaja si 3 avocati dar nu stiu daca procesul dvs. o cere...
Expertiza poate servi ambelor parti.Referitor la completare, probabil vreti sa spuneti ca partea adversa a facut obiectiuni care probabil ii sunt favorabile. Nu este nimic ilegal in aceasta situatie asa cum v-am spus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza cu tam-tam hopeless1 hopeless1 pe scurt ar fi asa: sunt intr-un proces de evacuare dar domnii au facut o cerere reconventionala care li s-a si aprobat. s-a numit un expert, dupa mai bine de ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este ... Alina Avila Alina Avila Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este favorabila ,pot cere eu casa si sa ofer sulta celuilalt proprietar? (vezi toată discuția)
Raspuns experti la obiectiuni adi8165 adi8165 Buna ziua Am un caz de granituire in care s-o adus suplimentul la raportul de contraexpertiza de cateva luni in care s-a stabilit, intr-un final, linia de ... (vezi toată discuția)