Care sunt legile care stabilesc sanctiuni impotriva locuirii fara forme legale?
Locuiesc într-un imobil în care, lângă apartamentul meu, într-o cameră, stă fără forme legale o persoană care, periodic, primeste pentru cate 2-3 saptămâni alte persoane, probabil străini. Proprietara este plecată de peste 10 ani în străinătate şi cu siguranţă nu i-a încredinţat acesteia camera respectivă.
Am chemat politia deoarece de foarte multe ori sunt foarte gălăgioşi şi îmi sperie copilul, iar acestia mi-au spus că nu au ce să facă, deoarece nu poate să-i evacueze din acel spatiu. Chiar este posibil să ocupi abuziv o locuinţă, iar dacă proprietarul nu poate să facă sesizare (poate nici nu mai este în viaţă) să stai bine mersi. Dacă persoanele sunt date în urmărire, transfugi sau cine ştie ce?
daca nu locuieste cu forme legale, nu inseamna ca nu are permisiunea proprietarului, altfel nu stiu cum intra in locuinta.
oricum, numai proprietarul poate cere evacuarea lui. daca nu-l deranjeaza proprietarul sau mostenitorii acestuia o bucate de vreme, vreo 30 de ani, va fi proprietar
Luare in spatiu
mih_v
Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)