avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... predare leasing prin notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

predare leasing prin notar

Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza crizei,probabil,nu se iveste nimeni de a o prelua prin firma de leasing ci se ivesc doar interesati prin acte notariale. Acum, stiu ca prin cedare de leasing prin notariat pot face doar o intelegere cu cel care vrea sa preia masina precum ca acesta se angajeaza de a plati in locul meu ratele urmatoare cu conditia ca la urma masina sa ramana in proprietatea lui...Intrebarea este: ce siguranta am eu doar cu acest act in mana?Si intrebarile continua...Daca nu-si va plati ratele, chiar daca am scis in actul notarial ca dupa 2 rate neplatite am dreptul de a-i lua masina, pot sa-i iau masina?Are vreo putere acest act?Persoana respectiva vrea sa-mi ofere spre garantie ca va plati masina la timp si contractul de casa.Se poate face lucrul asta?Ce ma sfatuiti sa fac?Cum ar trebui sa intocmesc acest act pentru a-mi oferi si mie o siguranta?Va rog,am nevoie urgent de raspuns.Maine ar vrea sa facem deja actele,iar eu sunt in continuare cam nesigura pe ceva care nu am mai facut...
Cel mai recent răspuns: alyflor , utilizator 23:17, 4 Februarie 2011
Va multumesc pentru sfaturi.Am luat aminte si la celelalte raspunsuri si mi-am vazut de treaba fara sa mai vand masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism luat in leasing BARBU ANA BARBU ANA am nevoie de un sfat,un coleg de la munca mi-a propus sa facem schimb de masini,eu am un opel astra an 98,el un logan an 2008 si sa-i mai dau o diferenta in ... (vezi toată discuția)
Predare leasing inainte de divort ContSters201565 ContSters201565 In anul 2008 am cumparat o masina in leasing.Pe contractul de leasing eu sunt ce-a care am luat creditul iar sotul este coplatitor. Inainte de a ne desparti in ... (vezi toată discuția)
Ajutor cesionare leasing n_i n_i Am nevoie de ajutor intr-o problema aparent simpla si logica (cel putin dupa parerea mea) dar practic foarte complicata. Am o masina cumparata in leasing prin ... (vezi toată discuția)