avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Buna ziua,ma numesc D. Emilian si va rog daca puteti sa ma indrumati in problema pensionarii anticipate.Sunt nascut in anul 1954-11 mai , si am cotizat 36 de ani.Intrebarea mea este urmatoarea ,pot iesi la pensie anticipat?Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:23, 13 Ianuarie 2011
Faceti precizari suplimentare :
- femeie sau barbat ?
- in cei 36 ani aveti grupa sau conditii speciale de munca ? daca da precizati durata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, am si eu o intrebare in cazul unei pers care a iesit la pensie in 1999 (pensie de invaliditate grad 2) ; are vechime in munca de 25 anisi este ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare pentru urmatoarele persoane: MihaiDamas MihaiDamas 1. Barbat, nascut in august, anul 1952, intrat in campul muncii in august, anul 1974, 3 ani facultate inainte de cartea de munca, castig 3,5 ani in grupa ... (vezi toată discuția)
Sunt nascut in iunie 1965 cand pot iesi la pensie la limita de ... BarbuViorica BarbuViorica sunt nascut in iunie 1965 cand pot iesi la pensie la limita de varsta,am 4 ani lucrati in gr.II ? Dar anticipat partial?Mentionez sex masculin. (vezi toată discuția)