Am participat la o licitatie si unul dintre ofertanti a venit cu un termen de executie de 15 zile pentru proiectarea si executarea unei lucrari complexe de canalizare, apa si drum. Exista cumva vre-o autoritate care poate evalua acest termen aberant de scurt (in fisa de date a achizitiei era prevazut un termen de 9 luni)?
Am mai auzit despre astfel de cazuri. Termenul de executie se ia in calcul pt. desmnarea ofertei castigatoare?
Daca da, si daca ofertantul resprectiv va fi desemnat castigator, faceti contestatie.
Poate reusiti sa rezolvati ceva.
Am auzit de un caz in care "ofertantul care trebuia sa castige" a venit cu termen de executie pt. proiect de 1 zi (isi facuse proiectul dinainte stiind ca e favorit) si, in momentul in care ceilalti au depus contestatie, pana la solutionarea acesteia s-a semnat contractul (AC are voie) si s-a si depus in aceeasi zi proiectul #-o#-o
Interesant, nu?
Y love Romania:O
Foarte tare.
Numai la noi se poate intampla asa ceva.
Acum asteptam decizia comisiei si pe urma probabil vom depune contestatie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Achizitie publica
ektcib
la o licitatie care cuprindea proiectare si executie canalizare si drumuri la care criteriul de selectie era cea mai buna oferta dpdv economic, una din ... (vezi toată discuția)