avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Agentia de ocupare a fortei de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Agentia de ocupare a fortei de munca

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca este posibil sa ma inscriu in baza de date a Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca Iasi daca am fost incrisa la Agentia din Barlad,unde am adresa in buletin,si perioada de indemnizare s-a terminat.Mentionez ca am viza de flotant si as vrea sa stiu in ce masura as putea urma un curs gratuit organizat de agentie ulterior
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:08, 13 Ianuarie 2011
1. Daca aveti resedinta (inscrisa si in cartea de identitate) in judetul Iasi va puteti inscrie la orice ALOFM din acest judet.
2. Cel mai bine este sa mergeti la ALOFM de care apartineti cu resedinta si rezolvati problema imediat.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pentru obtinerea indemnizatiei de somaj tzicsor tzicsor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema: Daca mi-am schimbat domiciliul( prin vanzarea apartamentului ) si am pe buletin domiciliul de flotant in ... (vezi toată discuția)