avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit suplimentar persoane fizice cu mai multe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit suplimentar persoane fizice cu mai multe cladiri

Am o casa pe care am dezmembrat-o in mai multe apartamente cu numere top diferite.
Scopul a fost sa pot folosi diversele topuri in diversele credite bancare, deaorece folosesc o parte din spatii ca si spatii comerciale si sedii de firma.
Anul acest aflu cu stupoare de la Directia Fiscala ca vor sa considere fiecare apartament ca si o alta cladire si deci sa ma impoziteze suplimentar, pe motivul ca au numere top diferite. Codul fiscal se refera la o alta cladire ca si alta adresa decat cea de domiciliu dar cei de la Directie nu sunt de acord. Ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 21:49, 5 Februarie 2011
Trebuie sa va asigurati ca suma este calculata corect pentru fiecare top si apoi achitati suma.... Ati gresit dezmembrand imobilul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri Florian59 Florian59 Buna ziua , am o intrebare , detin un imobil format din 2 corpuri separate de cladiri in aceeasi curte . intr-un din corpuri locuieste mama mea cu drept de ... (vezi toată discuția)
Sala fitness parter cladire MarianMmc MarianMmc Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente,(P+2+M) iar in momentul cand a fost cumparat apartamentul, la parter spatiul era inchiriat catre mai multe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta marcelfarcas marcelfarcas Va rog sa imi spuneti unde gasesc informatii despre cum se calculeaza impozitul pentru o locuinta daca vreau ca sa inchiriez o camera pentru a folosi drept ... (vezi toată discuția)