avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce instanta este competenta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce instanta este competenta?

buna ziua.
as dori sa stiu ce instanta este competenta in cazul in care dorim sa actionam o societate in judecata ca urmare a nevirarii contributiilor sociale catre stat de mai bine de 1 an? in speta este vorba de pentru un numar de 300 de salariati.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 13 Ianuarie 2011
daca este vorba de impozite cu retinere la sursa, fapta constituie infractiune. se poate face denunt (adresat organelor de politie sau parchetului) sau puteti face o sesizare catre DGFP - GF pentru efectuarea unui control.
Tribunalul in a carui raza isi are domiciliul reclamantul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Sesizare din oficiu - modalitati Larrry Larrry Buna ziua, se da o Sentinta Civila si o LEGE (241/2005) -Exista un termen de 6 luni de la emiterea sentinte civile, si un termen de 1 luna de cand este ... (vezi toată discuția)
parchetul competent misu11 misu11 Bună! Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penală împotriva unui organ de cercetare penală (comisar ,subcomisar de poliție si ... (vezi toată discuția)