avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma radiata

in decembrie am radiat un srl , stie cineva sa-mi spuna ce sa fac cu toate dosarele,cat sa le pastrez si daca trebuie sa le predau vreunei arhive?:help:
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:12, 13 Ianuarie 2011
mergeti la finante si la impozite si taxe locale pentru a radia firma si din evidentele lor cu certificatul constatator.
Buna seara .
Avand in vedere ca ati radiat dvs.singur firma si nu prin lichidare judiciara, pastrati dvs actele inca un anumit timp, de preferinta minim 5 ani, cat este termenul de prescriptie pentru impozite, dupa care intrebati la Arhivele statului daca puteti sa le predati acolo.Avand in vedere ca si acolo e cam plin, cred ca va ramane varianta pastrarii actelor de catre dvs. In nici un caz nu le aruncati .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare documente catre lichidator ksimona ksimona Buna ziua, In legislatia pe care am studiat-o am gasit termenul predarea evidentei financiar-contabile si a evidentei de personal. As vrea sa stiu si nu am ... (vezi toată discuția)
Neactivitate in procedura de insolventa mihaigiu mihaigiu Am fost Administrator de o Srl care in decembrie 2010 a fost deschisa procedura de insolventa voluntara. Considerand ca pana acum lichidatorul nu a vandut ... (vezi toată discuția)
Documente firma radiata stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua, Imi puteti spune daca pentru o firma radiata de cel putin 2 ani mai este necesar sa pastrez toata arhiva sau doar o parte din acte ? Ce as putea ... (vezi toată discuția)