avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... repartitie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

repartitie somaj

eu mi-am gasit un loc de munca in timp ce sunt in somaj m-am angajat k data de 11 01 2011 si am dus actele pentru repartie de la somaj dar nu imi plcae la locul de munca daca duc o adeverinta cum ca nu sunt apta la locul de munca im primesc somajul inapoi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:17, 15 Ianuarie 2011
1. Daca ati incheiat un CIM pe perioada determinata va este suspendat somajul care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea CIM.
2. Daca ati incheiat CIM pe perioada nedeterminata atunci va inceteaza indemnizatia de somaj.
3. Inainte de a lua repartitie de la Agentia de Somaj trebuia sa va interesati de conditiile de munca si sa cereti medicului de medicina muncii avizul pentru postul respectiv si apoi sa semnati CIM.
3. Mergeti la Agentia de Somaj, explicati despre ce este vorba, duceti adeverinta de la medic ca sunteti inapta pentru postul respectiv si poate se rezolva.
dar eu am dus la firma la care m/am angajat adeverinta ca sunt apta de munca mai este valabila treaba cum ca nu sunt apta de la medic
Incercati dar sansele nu sunt prea mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la ajofm manuelamihaela manuelamihaela Buna ziua!Sunt in somaj si de la ajofm mi s-a dat o repartizare pe domeniu confectii unde nu mai lucrez de multi ani.Intre timp m-am recalificat in alte 2 ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj alyna_sae alyna_sae am avut somajul suspendat k am fost plecata in strainatate , dar in timpul suspendarii am fost admisa la facult si fiind intoarsa din strainatate m-am angajat. ... (vezi toată discuția)
Somaj macrita macrita La 30 Ianuarie 2010 am intrat in somaj.Pe data de 15 martie m-am angajat cu 2 ore la o societate,pe perioada determinata ,iar pe data de 1 mai 2010,m-am ... (vezi toată discuția)