avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumul indemnizatie pentru CCC cu alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumul indemnizatie pentru CCC cu alte venituri

Sunt in concediu de crestere copil.

Daca devin actionar al unei societati comerciala pierd dreptul la primirea indemnizatiei de crestere copil?

Stefan
Cel mai recent răspuns: Valentina_D , utilizator 20:52, 11 Februarie 2011
Eu sunt in aceasta situatie, de a fi doar asociat, insa firma la care eu detin aceasta calitate nu are profit si nu a avut niciodata, deci nici dividende nu am avut vreodata

Am mers acum o luna la ATPS si mi s-a spus ca doar calitatea de administrator impiedica obtinerea indemnizatiei, cea de asociat nu. Cat despre dividende, aceastea in mod sigur nu sunt venituri profesionale si nu se iau in calcul

[ link extern ]

Am atasat un link cu aceasta informatie chiar de pe situl celor de la ANPS.
Acesta este raspunsul pe care eu l-am primit de la cei de aici la inceputul lunii ianuarie. Nu cred sa se fi schimbat ceva in urma adoptarii noilor norme, eu nu am gasit nimic referitor la asta in text

Daca dumneavoastra primiti un alt raspuns, ar fi de ajutor sa il postati. Oricum, eu inainte de a erge la ei am incercat sa obtin un raspuns prin email..in zadar...nimeni nu va raspunde.

Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
Valentina_D, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator si beneficiar de concediu crestere copil in acelasi timp? moise_anca moise_anca Mai pusesem o data intrebarea, ma-ti rugat sa reformulez beneficiez de concediu crestere copil si vreau sa stiu daca pot sa-mi infiintez si un SRL(in care sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru administrator de firma Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu si venituri din profesii liberale, cum sa procedez pentru concediu crestere copil irinaghi irinaghi Buna ziua, ma pregatesc sa nasc si nu mi-e inca prea clar cum voi face sa intru in CCC: - sunt angajata, administrator si asociat unic la propria firma, si ... (vezi toată discuția)