avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatii

buna ziua as dori sa stiu daca indemnizatia pentru crestere copil de la 3 la 7 ani se considera vechime in munca.vreau sa precizez ca pe perioada aceasta mi s-a suspendat contractul de munca in baza legii192000art 51 din codul muncii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 14 Ianuarie 2011
In ce fel de concediu ati fost? ... CCC este de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.
Aceasta perioada este considerata vechime in munca.

Daca ati fost in concediu pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani , atunci aceasta perioada nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim, vechime in munca? karytat karytat Buna ziua. Ma intereseaza daca imi poate spune cineva daca suspendarea CIM in baza art. 51, 1, lit b din Codul Muncii (concediu pentru ingrijirea copilului ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 ore hiuliana hiuliana Buna ziua as vrea sa stiu ce se intampla daca eu am o alocatie de crestere a copilului cu handicap grad 2 primesc o indemnizatie de la stat de 450 ron/luna si ... (vezi toată discuția)