avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii

Buna ziua
Inainte de a pune intrebarea,as vrea sa va spun intai datele problemei.Divortata de 3 ani,motivul real fiind parasirea de domiciu a fostului meu sot,in acte insa e trecut "de comun acord",am primit custodia celor 2 copii,de 4 di 6 ani.In vara viitoare,urmeaza sa ma recasatoersc si sa ma mut din oras,ceea ce l-a cam starnit..Dupa 3 ani,fostul sot cere prin instanta custodia copiilor,motivul principal fiind faptul ca in ultimele 3 luni sunt somera(somajul meu depaseste salarul minim pe economie),si utilizeaza casete video inregistrate de el in urma cu peste 1 an...Intrebarea mea este,are dreptul sa se foloseasca material video in instanta?Mentionez ca nu e vorba de imoralitate,ci de o disputa dintre noi doi,disputa modificata pe caseta de el,si in care apar eu vinovata.
Multumesc anticipat
Intrebarea mea
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:36, 14 Ianuarie 2011
Puteti sa il dati in judecata pentru calomnie .
Inregistrarea e cu acordul dvs.??
Asta nu e un motiv sa obtina custodia.
nu o sa aiba succes in actiunea de reincredintare, mai ales ca cei mici sunt de 3 ani la dvs
nu cred sa i se admita proba, mai ales ca e obtinuta ilegal si nici nu serveste cauzei, chiar daca v-ati certat, nu are legatura cu minorii

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari de la fosta sotie timea05 timea05 Buna ziua Logodnicul meu este divortat de peste 8 ani, noi ne cunoastem de 5 ani Eu lucrez împreună cu fosta soţie într-o fabrică. Ea este in ... (vezi toată discuția)
Proces gabriela_bratu28 gabriela_bratu28 am divortat anul trecut in martie si n urma divortului mi s-a incredintat minora in virsta de 5 ani.in prezent,fostul meu sot doreste sa deschida proces de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului catre tata e posibila? cristeasimona cristeasimona buna ziua!Am si eu o intrebare va rog! In urma unei casatorii de 6 ani, avem un copil cu varsta de 5 ani.acesta a fost crescut mai mult de parintii mei ... (vezi toată discuția)