avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie majorare sal-act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie majorare sal-act aditional

Daca se emite decizie de majorare salariu brut conform contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional pentru anul 2011(sal minim de 700 x 1.72 ) mai este nevoie sa se intocmeasca si act aditional la contractul de munca pentru modificarea salariului?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:29, 14 Ianuarie 2011
Nu, este suficienta decizia de majorare; daca aveti mai multi salariati in aceasta situatie veti putea intocmi o decizie colectiva
CCMNN nu a fost inca inregistrat.El va opera de la data inregistrarii lui la Ministerul Muncii.
In acest moment trebuie sa respectam salariu minim de 670 lei si indicatorii vechi,respectiv 2 pt.studii superioare=1340 lei.
Daca se are in vedere modificarea doar pt a se majora la salariu minim nu este nevoie de act aditional in acest caz decizia fiind suficienta.
In cazul in care majorarea este mai mare decat salariul minim atunci este nevoie doar de act aditional.
parerea mea e sa nu intreprindem nicio actiune pana nu avem informatii clare cu privire la inregistrarea CCMUN la MMSSF.
Daca facem decizie de majorare a salariului pt studii superioare la 1340 cum justificam apoi decizia de micsorare la 1204 lei?
Pai tocmai aceasta cred ca este ideea neinregistrarii CCMNN la MInisterul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Care e salariul minim la privat pentru studii superioare? hgabi hgabi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine, trebuie sa angajez o persoana pe un post care necesita studii superioare. Mentionez ca sunt un angajator privat. ... (vezi toată discuția)