avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspunderea administratorului pentru refuzul de a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspunderea administratorului pentru refuzul de a preda actele contabile

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
LawLaura, utilizator
Cel mai recent răspuns: LawLaura , utilizator 21:36, 14 Ianuarie 2011
sesizati ANAF sau GF sa faca un control. daca nu le va oferi actele ptr control va fi evaziune fiscala si nu cred ca se va risca.
Multumesc frumos. Tocmai acum studiam legea privind prevenirea si combaterea evaziunii fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog astept un raspuns cristache paula cristache paula BUNA am un ,,af "si mai tot timpul imi vin controale si vreau sa stiu si eu: ce ar trebui sa verifice politia economica? ce ar trbui sa verifice politia ... (vezi toată discuția)
Acte necesare plangere penala sam bam sam bam In cazul unei rambursari tva, poate fi sesizat parchetul de catre garda financiara fara ca acestia sau finantele sa intocmeasca acte de control la societatile ... (vezi toată discuția)
Control garda financiara gabrielaciorcila gabrielaciorcila ce drepturi are garda financiara cand vine in control? mai poate face controlul inopinant? astept informatii (vezi toată discuția)