avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creante.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creante.

Cum sa procedez, daca am de incasat de la o pers.juridica, o suma in jur de 1500 ron, daca pur si simplu nu mai dau de acea societate?
Mentionez ca suma neincasata este din 2007.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:39, 14 Ianuarie 2011
s-a prescris, n-o mai puteti recupera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperare ContSters79003 ContSters79003 Am detinut o firma pana in anul 2007, cand s-a radiat de la registrul comertului prin hotarare judecatoresca.Pe aceasta societate, exista o factura neincasata, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie ContSters161642 ContSters161642 Am emis o factura in decembrie 2005, am incasat o parte din acea factura in anul 2006, apoi o alta parte in octombrie 2007 si a ramas restanta o suma de 27000 ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii georgianan georgianan am clienti neincasati la firma x de vreo 4 ani...se pot precrie aceste datorii??care ar fi monografia contabila? multumesc! (vezi toată discuția)